PLOEG 

VZW DE MOLENVISSERS

1 MEI 2002 SNELLEGEM


1  ROELS Ignace
2  RAPOYE Regis
3  COLPAERT Franky
4  VERFAILLIE Alain
5  GEERLANDT Geert
6  SCHAEP Frans
7  DUMAREY Frank
8  GEERLANDT Wouter
9  DEVRIESE Matthias
10  DE VOOGT Kurt
11  VERPLANCKE Patrick
RESERVEN  DE VOOGT Willy

Ondertussen vond deze wedstrijd plaats op onze vijver.

De dag begon met een regenbui doch het klaarde op en we konden toch nog van een prettige dag genieten. Er stond wel een flinke wind die pal op de hoge kant blies zodat de deelnemers het aan de hoge kant zeker niet gemakkelijk hadden. In het totaal werd toch 205, 200 kg vis gevangen. 

Dat het zou te doen zijn in de strook tussen de nummers 10 en 22 kon men wel op voorhand raden. GYSELINCK David, niet voor niets kampioen van Belgie kon beslag leggen op de eerste plaats met niet minder dan 18,400 kg vis. De tweede plaats was weggelegd voor Roels Ignace die toch met ruim verschil de duimen moest leggen voor David. Derde plaats ging naar Nico FIEMS die trouwens op dezelfde plaats zat als de wedstrijd op zondag. 

Spijtig genoeg verloren de Molenvissers nipt het pleit voor Torhout / Lichtervelde. Ze hebben inderdaad een heel sterke ploeg en hebben ons beloofd dat ze de beker zullen houden. We zullen wel zien want er valt nog twee jaar te vissen. Feit is dat Torhout/Lichtervelde alles gewonnen heeft wat er te winnen was: individueel, per ploeg en in de tussenstand staan ze met 11 punten voor op Snellegem.

De uitslag kunt u nalezen op de pagina wedstrijduitslagen SUPERCUP 2002. 

Terug naar de pagina supercup            Terug naar de pagina nieuws

Terug naar boven